Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τέσσερις Πράξεις, Μια Διαθεσιμότητα και Ένα (αυτόθροο) Συμπέρασμα.

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ: H παράσταση της Κίρκης Καραλή «Νο Body Else», που πατά στο «Κατά Ιησούν Ευαγγέλιο» του Σαραμάγκου, μετά το κύμα χλευαστικών αναφορών σε μεσημεριανάδικες τηλεοπτικές εκπομπές, που έδωσαν τροφή σε ακροδεξιά και χριστιανορθόδοξα sites, αναβάλλεται ... λόγω απειλών!!!

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Διάφοροι επαγγελματίες πατριώτες ηθελημένα (δηλ. κακόπιστα) παρερμήνευσαν ένα αστείο του Πέτρου Τατσόπουλου και αντί να εμπλακούν σε μια επί της ουσίας συζήτηση - αντίκρουση των ιστορικών επιχειρημάτων του "1821" ... απειλούν τη ζωή του παρουσιαστή!!!

ΠΡΑΞΗ ΤΡΙΤΗ: Τις θλιβερές για την κοινωνία μας "επιτυχίες" των παραπάνω κυρά - Κατίνων της μισαλλοδοξίας και της εθνικοφροσύνης, ζήλεψαν κάποιοι γραφικοί της "δημοσιογραφίας" συμπολίτες μας και αποφάσισαν να επιτεθούν στην Ζακελίνα Κυρούση, επειδή στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού απηύθηνε την φράση "Καλή τύχη στ'ονειρό σας" στα Αφγανικά.

ΠΡΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ: Μια περίπου ώρα πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ», μια ομάδα θερμοανεγκέφαλων Ολυμπιακών οπαδών μπούκαραν στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, με μολότοφ, καπνογόνα και σιδερολοστούς. Αφού προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και έκαψαν μεγάλο μέρος της σκηνής, προπηλάκισαν θεατές που περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Τα άτομα αυτά έσπαγαν τα πάντα και φώναζαν -μέσα σε ένα θέατρο που βρίσκεται στην ΠΛΑΚΑ- … "εδώ είναι Πειραιάς. Εδώ είναι λιμάνι".


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ: Μετά το παραπάνω περιστατικό, στο φύλλο της 9-2-2011 της έγκριτης;;; Ελευθεροτυπίας, ο   Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ   Ανδρέας Ρουμελιώτης δημοσίευσε ένα (ρουμελιωτικά σατυρικό) κείμενο, το οποίο εξόργισε τον μέσο ΠΑΟΚτζη Θεσσαλονικέα. Από την επόμενη μέρα η δ/νση της εφημερίδας έπαψε την στήλη ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ Ε και έθεσε σε διαθεσιμότητα (ή μετέθεσε στην Κυριακάτικη ή απέλυσε - κανείς δεν ξέρει) τον αρθρογράφο. Τούτο συνέβη μετά από 23 έτη συνεχούς - καθημερινής παρουσίας του στην εφημερίδα. 
Όπως έγραψε και ο ίδιος:
"ΤΡΙΑΝΤΑ δύο συναπτά έτη στη (ράδιο) ενεργό δημοσιογραφία, από τα οποία τα 23 στο μικρόφωνο τούτου 'δώ του έντυπου ραδιοσταθμού συμπληρώνει απόψε ο ουάου εκφωνητής μας· δηλαδή η αφεντομουτσουνάρα μου."
Το επίμαχο κείμενο θα το βρείτε εδώ: 


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΡΟΟ:
Δεν την παλεύω άλλο!!!

Το'χω γράψει και αλλού, έχει δίκιο ο Μάλαμας:
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΑ (έλληνα) Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: