Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ....

Βρήκα το κειμενάκι αυτό αρχικά  εδώ (στα σχολια) και μετά εδώ και σκέφτηκα να πυροδοτήσω λίγο την ατμόσφαιρα....

Ως ακόμη μια προσπάθεια των αστών να σπιλώσουν το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ο «Ριζοσπάστης» την πληροφορία που διακινήθηκε στο Διαδίκτυο και μιλούσε για μειώσεις μισθών στην εφημερίδα και στον ραδιοφωνικό σταθμό «902». 
Δίχως να αναιρείται το γεγονός, αναφέρεται ότι «το ΚΚΕ και τα κομματικά – δημοσιογραφικά του όργανα, ο «Ριζοσπάστης» και ο «902», λογοδοτούν στους εργαζόμενους και το λαό. Δεν πρόκειται να δώσουν λογαριασμό στην αστική τάξη και στις γραφίδες της για τους όρους με τους οποίους το Κόμμα διαμορφώνει τη σχέση του με τα μέλη του. Τα κομματικά μέλη που απασχολούνται στον «Ριζοσπάστη» και στον «902» δεν είναι δημοσιογράφοι στο επάγγελμα που βρήκαν δουλειά στην εφημερίδα, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΚΚΕ. Είναι κομμουνιστές, μέλη του ΚΚΕ. Εντάχθηκαν εθελοντικά στο Κόμμα, στην οργανωμένη πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης» αναφέρεται.
«Το Κόμμα τούς χρέωσε με το καθήκον να δουλεύουν στον Ριζοσπάστη και στον σταθμό. Εκεί απέκτησαν την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στην εφημερίδα και στα ηλεκτρονικά Μέσα του Κόμματος – η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική στην έκδοση του «Ριζοσπάστη» και στη λειτουργία του σταθμού – υπηρετούν μια δημοσιογραφία που τα παπαγαλάκια των αστών είναι αδιανόητο να αντιληφθούν» υπογραμμίζεται.
Περιμενα μια πιο έντιμη και ειλικρινή απάντηση από το ΚΚΕ.
Με το να βαφτιζει την αναγκη για μειωσεις λογω της οικονομικης κρισης σε χρεος απενταντι στο Κομμα δυστυχως δειχνει να επαλληθευει το ρητο "ο καπιταλισμος ειναι εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο, ο σοσιαλισμος ειναι ακριβως το αντιθετο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: