Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Τζιμάκος περί μεταναστευτικού...

“Δεν υπάρχει καμία διάθεση από κανένα εγκάθετο λαμόγιο να λύσει το πρόβλημα, η δουλειά των γενιτσάρων είναι να δημιουργούν προβλήματα, όχι να τα λύνουν.

Δεν είναι από ανικανότητα ή ολιγωρία που φούντωσε το μεταναστευτικό, όλα έχουν γίνει βάση σχεδίου για να πληγωθεί ο κοινωνικός ιστός, να έχουν φθηνά μεροκάματα τα αφεντικά με παράνομους και ανασφάλιστους εργάτες, να υποβαθμιστούν συγκεκριμένες συνοικίες, να αγοράσουνε κοψοχρονιά οι καλόγεροι, πνευματικοί μεσίτες υπουργών, μετά να σκουπίσουνε τους μετανάστες οι μπάτσοι για να ανέβουν οι τιμές, να μπορέσουν να πληρωθούν γραμματείς, Φαρισαίοι, ανεξάντλητοι δικαστές και όλο το κομματικό τους σκυλολόι.

Είναι το λεγόμενο σχέδιο ‘Ξενοκράχτης’: αφήνεις τα σύνορα ανοιχτά, να δουλέψουνε και οι δουλέμποροι που είναι κεμπάριδες στο λάδωμα, και ακολουθούν δικηγόροι, μπάτσοι, κομματόσκυλα που διαχειρίζονται το πρόβλημα ως μπίζνα και μόνο. Άντε να γεμίσουνε και μια εκπομπή στην τηλεόραση μέχρι να φουντώσουνε οι πυρκαγιές και να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο στρατηγός-άνεμος.”


“Ο (πρώην) Άρχοντας του Πολιτιστικού Σκότους, Αντώνης Σ, αν ενθυμίστε όταν ήτανε υπουργός των Εξωτερικών του Μητσοτάκη, εκτός από τις σκουπιδοσακούλες με τα πεντοχίλιαρα τότε για τους δημοσιοκάφρους στα payrolls, άνοιξε και τους ασκούς των συνόρων με την Αλβανία και πλημμύρισε ο τόπος από φθηνά και ανασφάλιστα εργατικά χέρια.

Τρίβαν τα χέρια τους οι αστοί της Αιόλου που τους ήρθανε ως money εξ ουρανού τσάμπα δούλοι για τα μαγαζά τους. Και βολευτήκαμαν όλοι μια χαρά…

Οι δυο τρομάρες ήρθανε μετά, αφού πρώτα μας χτίσαν οι μετανάστες τα ολυμπιακά ακίνητα, μας φτιάξανε δρόμους, γέφυρες, τα σπίτια μας τα εξοχικά με παραδοσιακή πέτρα παρακαλώ που την είχαμε ξεχάσει με τα ‘λουμίνια και τα πλαστικά του νεοελληνικού κιτς.

Μας κάνανε λοιπόν όλες τις βαριές δουλειές και τώρα όπως αποφασίζει και διατάζει η τηλεόραση, αρχίσαμε να τους φοβόμαστε. ‘Να φύγουνε, να πάνε αλλού’ ουρλιάζουν οι κρυπτοφασίστες από τα παράθυρα τα γυάλινα, γιατί γνωρίζουν ότι ο μετανάστης αφού σου καθαρίσει το σπίτι, σου πλύνει το αυτοκίνητο, σου σκαλίσει τον κήπο, κάποια στιγμή μοιραία θα σκαλίσει και την γυναίκα σου, διότι το ένστικτο θα την οδηγήσει στην αγκαλιά του για να κάνει εύρωστα παιδιά και να απαλλαγεί επιτέλους η φυλή από την γοητεία του ελληναρά, την κοιλίτσα του τεμπέλη, την παρκαρισμένη στις άβολες καρέκλες των καφενείων της παρακμής.

Μην ξεχνάμε και την επιδρομή με τα δίμετρα Ουκρανiser, που βελτιώσανε με τον ανταγωνισμό την εμφάνιση των παχύσαρκων Ελληνίδων και γκρέμισαν το σαθρό οικοδόμημα του μικροαστικού γάμου.”


“…διάφορες κυρίες πλουσίων για να διασκεδάσουν την βαριεστημάρα τους, διοργανώνουν φιλανθρωπικά τσάγια υπό την αιγίδα της Ύποπτης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εχθρών για να μαζέψουνε άγνωστο αριθμό από μπικικίνια, μπικίνια και bic τα οποία υποτίθεται τα στέλνουν μετά στα φτωχά αφρικανάκια…

…αγαπητή φιλάνθρωπη κιόσσα, γιατί δεν πας να ταΐσεις τα αφρικανάκια στο Εφετείο της Σωκράτους, εδώ δίπλα στην Ομόνοια, να πληρώσεις την ΕΥΔΑΠ που τους έχει κόψει το νερό, να στείλεις τις φιλιππινέζες σου να καθαρίσουν, παρά κάθεσαι και τραβιέσαι με υιοθεσίες και φιλανθρωπικά σαφάρι στου διαόλου τη μάνα.

Αφού σε έπιασε ο πόνος να βοηθήσεις τους μαύρους, ο Θεός σε λυπήθηκε και τους έφερε δίπλα στην πόρτα σου. Έχει κάτι αλάνες στην Εκάλη και την Κηφισιά που είναι ταμάμ χωροταξικά για να στηθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών. Ας διευκολύνουμε επιτέλους τις φιλάνθρωπες κυρίες των Βορείων Προαστίων, να τους μείνει λίγος χρόνος για τις πλαστικές επεμβάσεις στην ψυχή τους.”


Τζίμης Πανούσης city 99.5 fm 16/6/2009

3 σχόλια:

Α. Κανάκης είπε...

Ninja για ρίξε μια ματιά εδώ και πες μας τη γνώμη σου
http://lifo.gr/mag/columns/2653

Ninja είπε...

Λόγο του οτι φεύγουμε απο το θέμα της μετανάστευσης, θα απαντήσω με μια ανάρτηση που ήθελα απο καίρο αλλά δεν έβρισκα τον τρόπο σύνδεσης με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ευχαριστώ ειλικρινά για την ιδέα

Α. Κανάκης είπε...

Εντάξει, θα περιμένω να σε διαβάσω.