Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Cualcuno era comunista



"Κάποιος ήταν κομμουνιστής επειδή ... ήταν πιο κομμουνιστής από τους άλλους"
Αφιερωμένο σε όσους την προηγούμενη βδομάδα υπέγραψαν την γνωστή δήλωση για την καθαίρεση του Φώτη Κουβέλη από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Φυσικά και δεν με βρίσκει σύμφωνο η ενέργεια Κύρκου - Κουβέλη για την διοργάνωση του γνωστού δείπνου με καλεσμένους κάποιον Μίχαλο, τον επιχειρηματία Μελισσανίδη*, διάφορα τηλεοπτικά κοράκια και άλλους θλιβερούς εκπροσώπους του δικομματισμού, αλλά είμαι απόλυτα αντίθετος στην "λογική" των διαγραφών και των καθαιρέσεων.

Συντάσσομαι με τον Στρατούλη.
Συνέντευξη Δημ.Στρατούλη στο Ρ/Σ Κανάλι 1 του Πειραιά (Βασίλη Σκουρή)

Σε κάθε περίπτωση το θέμα αυτό πρέπει να κλείσει οριστικά το επόμενο Σαββατοκύριακο, γιατί έχουμε πέσει το τελευταίο 7μηνο, με φωτεινή εξαίρεση την προεκλογική περίοδο, σε παραλυτικές παγίδες μέσα από διλλήματα, όπως συνέδριο ή όχι στο ΣΥΝ, κάρτα μέλλους ή όχι στο ΣΥΡΙΖΑ, πολιτική συμμαχία ή ενιαίο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ, τα οποία δεν αφορούν καθόλου την κοινωνία που υποφέρει από τις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης και μας απομακρύνουν από τις πραγματικές κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις. Άλλα πράγματα έπρεπε να κάνουμε αυτή την περίοδο και ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ.


Η αντίθετη άποψη για τις ενέργειες Κύρκου - Κουβέλη εδώ:
http://www.syriza.gr/press/arthra-parembaseis/den-timo-kai-den-sebomai
 
 
* Για τον Μελισσανίδη δεν θα είχα αντίρρηση αν είχε αγοράσει την ΑΕΚΑΡΑ και είχε ρίξει λεφτά στην ομάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: