Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Δια του λογου το αληθες J W Bush

Έδωσε την τελευταία του μεγάλη συνέντευξη θέλοντας να κάνει απολογισμό για την θητεία του .
Οι σχολιαστές του BBC κράτησαν την κοιλιά τους από τα γέλια όταν στον εκφραστικό του οίστρο επάνω δημιούργησε νέα λέξη για το Αγγλικό λεξικό
Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους , τους κατηγόρησε ότι
MISS- UNDERESTIMATED ME.
Δεν έχει καταλάβει ότι δυο αρνήσεις ίσον μια κατάφαση.
Οι δε Βρετανοί όντας φλεγματικοί αναφέρθηκαν στο τι θα κάνει μετά .. λέγοντας ότι ο Κάρτερ, ο Κλίντον ως τέως πρόεδροι χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση ως διαμεσολαβητές σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Για τον Μπους είπαν ότι θα ήταν επικίνδυνα αφελής να ζητήσει κάτι τέτοιο.
Μετά σκέφθηκαν να ιδρύσει με το χρήμα που έχει έναν οργανισμό για τα δικαιώματα του πολίτη ΟΧΙ , για την ειρήνη ΟΧΙ ΟΧΙ για τον τρίτο κοσμώ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Τελικά κατέληξαν ότι προτιμότερο είναι να πάει σπίτι του, και εμεις να παρακολουθήσουμε το ρεπορτάζ του BBC για τον ίδιο.

Το ρεπορτάζ πήγε αρκετά χρόνια πίσω όταν ο Μπους υπηρετούσε στην εθνοφρουρά (για να μην πάει Βιετναμ ) γνώρισε ένα άλλο καλόπαιδο (δεν συγκράτησα το ονομα) με το οποίο μετά άνοιξαν εταιρεία συμβουλών.
Με την βοήθεια του μπαμπά ανάλαβαν να επενδύσουν τα χρήματα της Αραβικής πριγκηπικής οικογένειας ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ (στο σοι ανήκει και ο γνωστός που εγκατέλειψε τα πλούτη )
Την 11/9 που σταμάτησαν όλες οι πτήσεις από τις ΗΠΑ με προεδρική εντολή τα μόνα ιδιωτικά σκάφη που πήραν άδεια απογείωσης (περιπου 25) ήταν όλοι από την πριγκηπική οικογένεια Μπιν Λαντεν
Βέβαια το άλλοθι είναι ότι η οικογένεια έχει αποκηρύξει τον «τρομοκράτη»
Όμως το BBC διαβεβαιώνει όταν μετά από 2 χρόνια ο Μπιν Λαντεν πάντρεψε την κόρη του στο Αφγανιστάν κατά περίεργο τρόπο το σοι κατάφερε να είναι εκεί.

Βρε τι γίνεται στον κόσμο ….. Που είναι η αληθεια και που το ψεμα….
Σχόλια ?????

Η.Θ

6 σχόλια:

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

Απ' ότι κατάλαβες σύντροφε Νίκο, μπροστά στον Τζωρτζ Ντάμπλουγιου Μπους η Φουσκ-ωτοί (που λέει και ο Α.Β.) και οι επισκέπτες σηκώνουν τα χέρια ψηλά...

Μερικά σύντομα σχόλια:
- Η ιστορία της οικογένειας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γιατί:
α) Είναι μια οικογένεια που τουλάχιστον στο στυλ, την άποψη και την μεθοδολογία έχει "αντιπροσωπία" (φιλική μάλιστα) και στη χώρα μας (ονόματα δεν λέω μην πέσει ο σέρβερ).
β)"Κλείνει" δια του Τζωρτζ Τζούνιορ ο κύκλος Ρήγκαν-Θάτσερ. Το πως και με ποιες συγκυρίες είναι σημαντικό, ιστορικά και πολιτικά και συνεπάγεται πολλά πράγματα και για την θεωρία αλλά και για την πράξη του διδύμου και των δορυφόρων του.
γ) Λένε ότι και ο άλλος αδελφός ενδιαφέρεται για την Προεδρία. God forbid!
- Ο Κάστρο είχε πει στην πρώτη εκλογή: "αν είναι τόσο βλάκας όσο φαίνεται τότε είναι επικίνδυνος".
- Στις αναλύσεις για την ομιλία του πρώτου έγχρωμου "ύπατου αρμοστή" έλεγαν ότι έχει κάτι υπέρ του: το γεγονός ότι ο προηγούμενος ήταν αυτός που ήταν (βλάκας, ωμός και επικίνδυνος με 5 γράμματα). Εγώ θα προσθέσω: αυτό είναι το βαρύτερο φορτίο του! Δίπλα στο χάος ότι και να χτίσεις είναι λίγο!

"Καληνύχτα και καλή τύχη"...
...γιατί πολύ φοβάμαι ότι και ο μαύρος δεν θα είναι καλύτερος. Μην ξεχνάς ότι έχει για υπουργό εξωτερικών τη γυναίκα του...χασάπη των Βαλκανίων.

ΓΠΚ

Ανώνυμος είπε...

ΗΘ ενθερμε υποστηρικτη του συστηματος κανε μονος σου μεσα σου σχολιο-α κ αναρωτησου που ειναι η δικη σου αληθεια κ πως χαλιναγωγεις εσυ το ψεμα :)
ΑΒ παντα ξε φουσκωτος -ΓΕΩΡΓΙΕ - ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΙΕ ΝΙΚΟΛΑΕ . ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ - OΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΥΤΙΛΙΓΜΑ Κ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ -ΑΤΟΚΩΝ Κ Κ ΚΑΛΑ ΔΟΣΕΩΝ - ΑΡΑ ΕΓΩ ΟΣΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΥΟΘΕΤΩ ΒΕΡΕΣΕ....

Ανώνυμος είπε...

επισης ΗΘ σε κοβω για κανενα δημοσιο υπαλληλο βολεμενο στα 50 κ βαλε που εχεις παρει το αεροβολο κ περιμενεις -ομως εχεις ξεχασει να βαλεις 1 βολι μεσα με ασφαιρο μεγαλε ποσοστα 0 in case you know.....ΑΒ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΓΩ Κ ΜΕΝΩ ΞΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ - ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΟΥΚΟΥΛΑ .Κ ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΧΙΧΙΧΙ - ΤΙ ΛΕΩ Ο Μ@Μ@Κ@Σ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΙΡΟ .......

Νίκος είπε...

Φίλε, αν έχεις ενστάσεις σε όσα αναρτώνται εδώ μέσα, είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να καταθέτεις τις απόψεις σου, οποτεδήποτε γουστάρεις.
Προσωπικά ΔΕΝ θεωρώ ότι οι απόψεις αυτές μπορούν να εκφράζονται με τον τρόπο που χρησιμοποίησες στα προηγούμενα σχόλιά σου. Δεν βοηθούν τον διάλογο.
Σε ενημερώνω ότι εδώ μέσα γράφουν 5-6 άνθρωποι, διαφορετικών επαγγελμάτων, κοινωνικών προελεύσεων, ηλικιών και πολιτικών αντιλήψεων. Αν μπορείς να εισφέρεις στον διάλογο είσαι -επαναλαμβάνω- ευπρόσδεκτος. Αν όμως έχεις πρόθεση να σχολιάζεις υποτιμητικά τους συμμετέχοντες, τότε μας είσαι περιττός.

Σκέψου το και πράξε αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται άρχισε η λογοκρισία;

Ανώνυμος είπε...

paidia kalimera den eimai go o anotero me to sxolio peri logokrisias kapoios adraxe tin eukairia na mou apantisei emesa ! AB- SEVOME TIN TOPOTHETISI TOU NIKOLAOY