Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Η Άλλη Όψη των Πραγμάτων ... για την χαρά του διαλόγου

Ο έτερος backbencher της Φούσκας, Η.Θ., μου έστειλε το κείμενο που ακολουθεί. Αναμένω αντιδράσεις...
Η υποκρισία εστέφθη βασίλισσα στην Γάζα
Τα media καταδυναστεύουν την σκέψη μας με την παλαιή λογική ότι αυτός που κλαίγεται έχει δίκιο , αυτός που πέφτει , πάντοτε είναι συμπαθής , αυτός που δέρνεται είναι το θύμα
Είναι έτσι ? ΟΧΙ αλλά πουλαει , και δυστυχώς υιοθετείται από τους πολιτικους (που γνωρίζουν ) και τα αριστερά κόμματα που θέλουν υποκριτικά να διατηρούν ένα ανθρώπινο πρόσωπο που δεν εχουν
Όλοι αυτοί βασίζονται ότι η μνήμη του Έλληνα είναι ρηχή και η ιστορική του γνώση ισχνή.
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι . Κανείς δεν ήθελε να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ , όμως έγινε, από εκεί και πέρα οι Παλαιστίνιοι με τον αείμνηστο Αραφάτ , την αλφαταχ τότε έδωσαν αγώνες και κέρδισαν λίγα , αλλά κέρδισαν . Μια δεκαετία πριν κατανόησαν ότι πρέπει να συνυπάρξουν με τους Εβραίους .
Η Γάζα γνώρισε μια ανάπτυξη οικονομική (εξαγωγές λουλουδιών , φρούτων κλπ) που άρχισε να αυξάνεται το βιοτικό επίπεδο των Παλαιστίνιων. Αυτό δεν άρεσε στους Ισλαμιστές που είναι ορκισμένοι εχθροί των Εβραίων.
Μεθόδευσαν και πέρασαν στην Γάζα με την Χαμας (Ισλαμιστές της Αιγύπτου) που εδειξε ανθρώπινο πρόσωπο στην αρχή στις οικονομικά αδύνατες μάζες (οικονομική βοήθεια με αντάλλαγμα τα παιδιά να πηγαίνουν σε Ισλαμικά σχολεία).Κατάφεραν να κερδίσουν τις εκλογές και αμέσως έπεσαν οι μάσκες. ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ εκτόξευαν πυραύλους σε κατοικημένες περιοχές του Ισραήλ με την λογική ότι δεν θέλουν να συνυπάρξουν με τους Εβραίους.Αυτη η ιστορία των πύραυλων κρατούσε δυο συνεχή χρόνια.
Τι περιμέναμε να κάνουν οι Ισραηλινοί ? Να τους χτυπούν και να σιωπούν .Η διεθνής κοινότητα σιωπούσε και ανεχόταν την κατάσταση με περισσή υποκρισία περι δικαιου (μαζυ και τα αδέκαστα αριστερά κόμματα)
Τώρα που έσκασε το θέμα όλοι μιλανε για σφαγές αμάχων για τους κακούς εβραίους
Ειδικά τα αριστερά κόμματα περιέργως στηρίζουν την Χαμας έστω και αν γνωρίζουν καλά ότι οι Ισλαμιστές δεν πιστεύουν σε βασικές ελευθερίες του ατόμου πόσον μάλλον της γυναίκας που λιθοβολείται εάν ζητήσει να μορφωθεί.
Περισσή υποκρισία . Μήπως ίσχυε ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου . Αυτό κάνουν οι αριστεροί. Τρέχουν πίσω από τους Αμερικανούς και γίνονται φίλοι με τους αντίπαλους τους. Έχει γίνει πλέον αυτοσκοπός , να μας το πουν.
Ειλικρινά φοβάμαι ότι είναι αλήθεια
Ασχολούνται οι αριστεροί με την Γενοκτονία στο Σουδάν ΟΧΙ γιατί δεν έχουν εμπλοκή οι αμερικανοί. Το καθεστώς εκεί έχει διώξει από την γη τους 2,5 έκατ πολίτες εξοπλίζοντας ισλαμικές νομαδικές φυλές που τους βιάζουν , τους καίνε , τους διώχνουν από την γη τους γιατί πιστεύουν ότι υπάρχουν πετρελαιαικα κοιτάσματα. Που είναι τα media , που είναι οι λόγιοι αριστεροί ανθρωπιστές ? Πουθενά.
Που είναι ο Αλαβανος η Παπαρηγα αφαντοι.
Στην παλαιστινη πηγε η Παπαρηγα στο Σουδαν δεν παει (δεν πουλαει)
ΟΥΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΟΥΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ
Η.Θ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti egine re paidia? oloi deksioi eisaste edw mesa?

Νίκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Othon the backbencher: πριν σχολιάσω έκανα τον κόπο και διάβασα προηγούμενες αναρτήσεις και πραγματικά αυτός ήταν ο λόγος που άφησα το συγκεκριμένο σχόλιο. Αφορούσε δε, την ελευθερία (χοντροειδούς) σκέψης όπως αυτή εκφράστηκε από τον Η.Θ. και την σιωπή της παρέας σας, αφού για 2 μέρες δεν είχε σχολιάσει κανένας. Όσο για το ονοματάκι μου: diktamo , σου κάνει? Τέλος, βεβαίως φοβάμαι την παραδοσιακή δεξιά, η οποία δεν έχει πάψει να υφίσταται στην ελληνική κοινωνία.

Στον έτερο φίλο να θυμίσω και τον άλλο ωραίο στίχο από το τραγούδι του Μάλαμα: Τα πεντοχίλιαρα μυρίζουν αιδοίο, συνεπώς αφού το αιδοίο είναι γλυκύτατο ,έτσι είναι και τα πεντοχίλιαρα, τα οποία με κάθε τρόπο προσπαθούμε να κατακτήσουμε και είναι υπεύθυνα για την έως και σήμερα αλλοίωση της ποιότητας της ζωής των περισσοτέρων ανθρώπων...

καλή σας ημέρα